KVALITET OG TRYGGHET SIDEN 1912

 

Mohn Kunsthandel kan se tilbake på mer enn hundre år med salg, auksjon og taksering av kunst. Torvald Mohns Finere Kolonial og Vinhandel ble i 1910 solgt på auksjon med et meget vellykket resultat. Torvald Mohn som selv auksjonerte, oppdaget hvilken teft han hadde for auksjonering og bestemte seg for å fortsette i den geskjeften. I 1912 ble auksjonsfirmaet Torvald Mohn stiftet, og han fikk etter hvert 2 sønner, Torvald jr. og Lorentz med i bedriften.

35 år senere overtok Johan Albert Mohn etter sin far, Torvald jr. I mer enn 50 år drev han både med auksjoner, kunst- og antikvitetshandel og opparbeidet sitt viktigste varemerke: tillit hos kundene, skapt gjennom redelig handel og solid kompetanse på kunst og antikviteter. Derav firmaets motto: "Kvalitet og trygghet siden 1912"

I dag arbeider 4. og 5. generasjon, Inger Elisabeth og Fredrik Mohn, for å føre disse verdiene videre i en fremtidsrettet moderne bedrift.

Velkommen til oss i Domkirkegaten 7, midt i Bergen sentrum.

Her kan du få din kunst verdivurdert:

 

Mohn Kunsthandel har eksistert i over 100 år.

Vi tilbyr kvalifisert takseringskompetanse på kunst og antikviteter.

Ønsker du å få dine gjenstander vurdert, kan du sende inn bilder ved å trykke på knappen nedenfor. Vi vil da komme med en tilbakemelding på hva tjenesten vil koste før vi går i gang med arbeidet.

Nå kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

denne siden finner du oversikt over alle nyheter vi publiserer på Mohn Kunsthandel sine nettsider.